+32 474 411 982
info@purver.be

/ NL

This post is also available in: FR (FR)

Ontdek PUR VER® in video

Wormen spelen een fundamentele rol in het milieu. Zij zetten organisch materiaal om (bladeren, snoeisel,…) in een uitstekende bodemverbeteraar die men wormencompost noemt.

Wij hebben ons geïnspireerd op wat de natuur het best doet. We hebben een uniek procédé op punt gezet om PUR VER® wormencompost te maken en dit op basis van zorgvuldig geselecteerd plantaardig materiaal.

PUR VER® bevat geen wormen. PUR VER® is reukloos en is gemakkelijk te mengen met uw bodem.

PUR VER® is geschikt voor elk planttype, bij het uitplanten of voor het onderhoud. We bieden onze natuurlijke bodemverbeteraar zowel aan tuinliefhebbers als aan professionals.

Uw bent:

Copyright. Alle teksten, foto’s, tekeningen, grafieken, beelden, geluiden, gegevens, benamingen, handelsbenamingen en domeinnamen, alsook alle andere onderdelen van de website zijn beschermd door het auteursrecht en kunnen ook andere beschermingen genieten. Ook de eigenlijke website is beschermd door het auteursrecht.
Als u een artikel, een foto, een grafische vorm of ander materiaal van deze website wenst te kopiëren, commercieel te gebruiken, te scannen, op te slaan of elektronisch te verspreiden, neem dan contact op met info@purver.be